Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

WPT: Πάει για τίτλο και ρεκόρ ο Rettenmaier

Χρειάστηκε την εύνοια της τύχης, αλλά ο Γερμανός Marvin Rettenmaier έθεσε τις βάσεις για να κατακτήσει τον... τρίτο τίτλο WPT της καριέρας του σήμερα, στο WPT Baden, αφού είναι ένας από τους 6 φιναλίστ και μπαίνει στο τελικό τραπέζι με το δεύτερο μεγαλύτερο stack





.

Ο Rettenmaier ξεκίνησε τη χτεσινή μέρα με ένα από τα μικρότερα stack ανάμεσα στους 20 παίκτες που συνέχιζαν στο παιχνίδι, αλλά κατάφερε να διπλασιάσει δύο φορές σε κρίσιμες στιγμές.

Η πρώτη ήταν νωρίς στο level 20, με αντίπαλοι τον Paul Berende. Ο Rettenmaier κρατούσε AQ και μπήκε all in. Ο Berende, με ρηγάδες έκανε το snap call, αλλά ένας άσος στο flop έδωσε το pot των 350.000 στον Γερμανό.

Ο δεύτερος διπλασιασμός ήρθε αργότερα, στο level 25, με αντίπαλο τον chip leader Vladimir Bozinovic. Εκείνη τη στιγμή ο Rettenmaier είχε λιγότερες από ένα εκατομμύριο μάρκες και την είχε άσχημα με K9o απέναντι στο AQ του Σέρβου. Ένας ρήγας στο river ωστόσο τον έσωσε και το stack του αυξήθηκε στις 1,56 εκατομμύρια μάρκες, όπου και παρέμεινε μέχρι το τέλος της νύχτας.



Αυτό το «χτύπημα» έριξε τον Bozinovic στα 1,98 εκατομμύρια μάρκες, που όμως συνεχίζουν να είναι περισσότερες απ’ όσες θα έχει μπροστά του οποιοσδήποτε άλλος παίκτης στο ξεκίνημα του τελικού τραπεζιού.

Οι συμμετέχοντες στο τελικό τραπέζι:

Vladimir Bozinovic – 1.985.000 μάρκες
Marvin Rettenmaier – 1.565.000 μάρκες
Paul Berende – 1.305.000 μάρκες
Oswin Ziegelbecker – 1.150.000 μάρκες
Kimmo Kurko – 1.090.000 μάρκες
Grzegorz Wyraz – 550.000 μάρκες

Ο Rettenmaier πάει να γράψει ιστορία!

Το 2012 ήταν, χωρίς αμφισβήτηση η χρονιά του Γερμανού Marvin Rettenmaier: δύο τίτλοι WPT (το Μάιο ήρθε η νίκη στο WPT World Championship και τον Αύγουστο, στο WPT Merit Cyprus Classic), ο τίτλος του παίκτη της χρονιάς από το περιοδικό Bluff, ο τίτλος του «Καλύτερου παίκτη της Ευρώπης» από τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Πόκερ, μια συμφωνία με χορηγό και ένας τίτλος European Poker Tour.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Ίσως, το να γίνει ένας από τους ελάχιστους παίκτες που έχουν καταφέρει να κατακτήσουν 3 τίτλους World Poker Tour στην καριέρα τους! Αν ο Marvin τα καταφέρει σήμερα, θα γίνει μόλις ο τρίτος παίκτης που έχει κατακτήσει τρεις φορές τίτλο σε WPT μέσα στα 11 χρόνια ιστορίας του θεσμού. Οι άλλοι δύο είναι ο Gus Hansen και ο Carlos Mortensen.

sportygossip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.